Translate

martes, 27 de febrero de 2018


BIOGRAFIES


Catina Bibiloni, soprano
Va néixer a Sta. Margalida. Va començar a tocar violí a l'edat de tres anys amb Neri Monterroso, va obtindre el títol superior al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears amb José M. Álvarez i Agustín Leon Ara. Va ampliar estudis de màster a la Universitat Internacional de València i es membre de la World Orchestra desde 2012.
Ha rebut classes de mestres com M. José Montiel, Ana M. Sanchez, Vicente Huerta i ha estat a les ordres de mestres com E. García Asensio, Josep Vicent, Salvador Más, Josep Cavallé, Salvador Brotons, M. Herenandez Silva, Philippe Bender i Lorenzo Viotti.
Actualment estudia cant  amb el bariton Miguel Sola i la soprano 
Elisabete Matos i és col.labora habitual de la Orquestra Sinfònica de les Illes Balears.
















Barbara Bibiloni, piano
Va néixer a Sta. Margalida on va començar els seus estudis musicals a l'edat de 6 anys i va obtindre el títol superior de piano al Conservatori Superior del Liceu amb el professor Ireneusz Jagla.
Posteriorment va ampliar estudis al Trinity College of Music de Londres on va treballar amb la professora Ilana Davids.
Ha treballat amb pianistes de renom com com Iván Martín,  Andrzej Jasinski, Josep Maria Colom, Martino Tirimo, Ana Guijarro, Paul Badura-Skoda, Yonty  Solomon, Daniel Hoexter, Deniz Gelembe, Ivry Gitlis, George Haginikos, entre altres.



atos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario